Rak

Rakovi su možda najranjiviji znak zodijaka, pa se često zbog toga skrivaju u svojoj ljušturi i ne dopuštaju da procvjeta njihova prava osobnost. Ipak, baš ta ranjivost im daje nevjerojatan seksipil i privlačnost, posebno onima koji vole osobe na koje se mogu osloniti i u koje se mogu pouzdati. Baš u tome je vaš problem, što biste svima ugodili, a najmanje mislite na sebe.

Vi ste intuitivna osoba, s prirodnim talentom da ugađate drugim ljudima, ali ponekad bi bilo dobro da se zauzmete za sebe ii započnete slijediti svoje ciljeve. Vi znate sklapati prijateljstva, ali nemojte da vas to iscrpljuje. I vi se ponekad trebate osloniti na svoje prijatelje i zatražiti od njih potporu koja vam treba.

Budući da ste sposobni intuitivno procijeniti što drugi osjećaju to vas možda opterećuje jer mislite kako morate riješiti sve tuđe probleme. Možda je najvažnije za vas da biste bili sretni, više misliti na sebe, a manje na druge.

Pokušajte se povremeno zaustaviti, razmisliti što želite, te krenuti prema ostvarenju svojih želja, jer će vam se u protivnom desiti da cijeli život ugađate drugima najmanje misleći n sebe, a to neizbježno vodi do depresije i frustracija. Svako malo se počastite nečim što zaista volite.

4 misli o “Rak

  1. I onda si jos poslusate lijepo Enrique Iglesias – Be yourself i glavu gore, dosta smo se i mi rakovi za…avali oko svakih budala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *