Horoskopski znak – Jarac

Iako se na površini činite mirnom i staloženom osobom iznutra ste vrlo komplicirani. Vi ste po rođenju dobili talent samodiscipline, ali ne i kontroliranja misli i emocija. To vas čini vrlo prizemnom osobom, koja svaku situaciju zna sagledati realno i reagirati stabilno, ali to ne znači da iznutra neće bujati emocije. To je i problem u ljubavnim odnosima, jer u ranim fazama veze zbunjujete drugu stranu. Na trenutke se doimate hladno, a na trenutke jako zainteresirano.

Vi niste osoba koja žuri u nešto, ali baš zbog sporog starta koji se za svaku stvar dugo razvlači za neke osobe, mjesta, stvari ili situacije se previše vežete, pa znate ostati vezani za njih dugo nakon što su prestali biti aktualni.

Odlično ste organizirani. Vaša velika snaga je to što znate postaviti dugoročne ciljeve, sagledati sve potencijalne rizike i opasnosti, te napraviti jako dobre planove. Vi vrednujete dugoročni napredak, a ne brze uspjehe.

Po prirodi ste pesimistični, pa ako želite izbjeći depresivne faze stalno sebi morate osviješteno postavljati kratkoročne izazove i nove stvari, jer biste mogli čekajući neku veliku stvar postati potišteni ukoliko nemate sitnice koje vas uveseljavaju na svakodnevnoj bazi.

 

O ostalim horoskopskim znakovima pročitajte ispod

Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - blizanciDnevni horoskop - rak
Dnevni horoskop - lav  Dnevni horoskop - djevica  Dnevni horoskop - Vaga  Dnevni horoskop - škorpion

Dnevni horoskop - strijelac  Horoskop   Dnevni horoskop - vodenjak  Dnevni horoskop - ribe

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)