Blizanci – godišnji horoskop

Blizanci – godišnji horoskop

Prvi dio godine budite aktivni i iskoristite ga maksimalno. Nemojte odugovlačiti,  te već u siječnju analizirajte svoje planove i programe i aktivirajte se oko njih. Imate jako dobre ideje, ali važno je da ne gubite koncentraciju i ne skačete s jedne ideje na drugu, nego da pažljivo razradite najbolju. Nemojte se puno oslanjati na druge ljude i tuđe resurse, nego se usredotočite na svoje snage i ono što možete sami, jer jedino tako se nećete razočarati. Iako ćete dobiti mnogo ponuda, a mnoge od njih će biti i vrijedne, prema svakoj budite skeptični.

Ako želite nekoga mijenjati, mijenjajte sebe, tako da znate prihvatiti druge takvima kakvi jesu, jer druge nećete uspjeti promijeniti.

Ova godina je vrlo značajna za osobne izbore jer će vam sudbina pružiti nekoliko dobrih prilika koje bi mogle dugoročno utjecati na vašu sudbinu. Kraj godine, posebno prosinac, značajan je u tom smislu.

Oni koji su u vezi mogli bi se suočiti s teškim trenucima, jer će konstantni stres iz drugih područja života stvarati pritisak i na odnos. Pokušajte više razmišljati o partneru i svoj životi stil prilagoditi tome da ste u vezi. Ako to nije moguće pokušajte objasniti partneru koliko je važna njegova prisutnost u vašem životu, ali koliko vam je bitno i to čemu posvećujete toliko energije. Nemojte isključivati partnera iz svojih aktivnosti, jer tako povećavate šanse da će ih prihvatiti. Ipak, u ovoj godini vaša veza će sazrjeti te ćete biti spremni uozbiljiti je još više, čak i ako se nećete odlučiti na sljedeći korak, shvatit ćete kako ste spremni za zajednički život, brak, dijete ili nešto drugo što će produbiti vaš odnos.

Onima koji su slobodni se smiješi dobra godina, puna prilika za druženje i upoznavanje novih ljudi. Iz prilika koje se pojavljuju jedna će se osoba izdvojiti i bit ćete spremni malo se više vezati. Ipak, pred kraj godine moguć je umor i nezadovoljstvo, a to može pokvariti vaše ljubavne šanse. Bilo bi dobro ako biste u prvom dijelu godine više se aktivirali oko ljubavi kako biste već prije ljeta dobili ono što želite. Također, velike su šanse za ljetne romanse.

Ako tražite posao  pošaljite svoj životopis kompanijama koje i ne traže zaposlenike, a vama je san u njima raditi. Oni koji imaju posao mogu očekivati priznanje, povišicu ili unapređenje. Ova godina ne donosi potencijalne financijske opasnosti i neće vam stvarati strahove, ali morate biti svejedno oprezni i nemojte trošiti izvan planiranog budžeta.

Oni koji imaju dobar posao bit će zadovoljni, ali on će ih sputavati u želji za putovanjima. Ipak, pokušajte sebi priuštiti bar poneki luksuzni vikend tretman u obližnjim spa resortima. Nemojte zaboraviti ni na osvježavajuće tretmane uljepšavanja. Ne samo da ćete izgledati bolje, nego će bolji izgled utjecati i na to da se osjećate bolje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *