Horoskopski znak – Lav

Vi ste znak koji je dovoljno samopouzdan i znate se izboriti za ono što želite. Vrlo ste izravni, ali ćete rijetko povrijediti druge ili ići na tuđu štetu, a to vas čini odličnim prijateljem. Ukoliko neki odnos ne štima, to je vrlo rijetko vaša krivica, pa nemojte sebi prebacivati.

Vi možda uživate biti u centru pažnje, ali to vas čini samo još boljom osobom, jer znate preuzeti vodstvo i reagirati u situacijama u kojima se drugi ustručavaju. To vas ponekad čini na prvi pogled agresivnom osobom i sklonom sukobima, ali oni koji vas tretiraju s poštovanjem, nikad od vas neće doživjeti ništa negativno.

Ponekad ste previše zahtjevni i netolerantni, ali to je samo zbog toga što od drugih očekujete onoliko predanosti i posvećenosti poslovima koliko vi dajete. S druge strane one koje volite i poštujete stavit ćete na pijedestal, ali to također može biti kamen spoticanja jer ćete i od njih očekivati savršenstvo.

Pokušavajte živjeti u granicama svojih mogućnosti, jer mnogi lavovi vole trošiti novac na stvari koje će drugi primijetiti, a to gotovo uvijek košta. Nemojte se upuštati u velike minuse i uvijek pokušajte imati bar nešto sa strane.

Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - blizanciDnevni horoskop - rak
Dnevni horoskop - lav  Dnevni horoskop - djevica  Dnevni horoskop - Vaga  Dnevni horoskop - škorpion

Dnevni horoskop - strijelac  Horoskop   Dnevni horoskop - vodenjak  Dnevni horoskop - ribe

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)