Horoskopski znakovi u ljubavi – kako očuvati vezu

Za parove – kako očuvati vezu

Horoskop OVAN  (21.03. – 20.04.)

Ovnovi su vrlo uzbudljivi partneri. S njima je pravi užitak biti u vezi jer vam neće biti nikad dosadno. Problem može biti to što partneri ne mogu pratiti njihov ritam. Baš zbog toga oni će promijeniti više od prosjeka partnera dok ne pronađu svoju posebnu osobu. S druge strane problem s ovnovima je što na manju svađu prelaze u nove avanture i nemaju se volje truditi oko partnera. Često donose impulzivne odluke, pa ovna nikad nemojte ucjenjivati prekidom.

Ovan neće s vama igrati igre i igrice, pa ga pažljivo slušajte, jer obično govori ono što misli. Oni su previše nestrpljivi za bilo kakvo nadmudrivanje. On cijeni izravne informacije.

U njihovoj prirodi je agresivnost, jer se lako i uzbude i uzrujaju. S druge strane spremni su svim silama štititi svoga partnera, nevažno koliko se teško činilo. Ipak, nemojte olako trpjeti njihove ispade jer će vas brzo ostaviti. Oni ne žele slabe partnere, nego jake s kojima se mogu ravnopravno nositi. Najbolje funkcioniraju u vezi gdje su partneri ravnopravni i gdje nema dominacije. VIŠE

Ovan – kako zavesti ovna

Horoskop BIK  (21.04. – 21.05.)   

Bikovi su jako odani i vjerni partneri, te od svojih partnera očekuju jednaku privrženost. Ne boje se drugima pokazati da su zaljubljeni i javno očitavaju svoju ljubav. Oni se rijetko upuštaju u avanture, pa ako su s vama, tada možete biti sigurni da tu postoje emocije. Ne izjavljuju lako ljubav, pa kada vam kaže da je zaljubljen, u to možete biti sigurni i nema nikakvog mjesta sumnjama.

Oni su vrlo osjećajni i sentimentalni, te jako vole tradicionalne uloge. Voli kada je žena ženstvena i bavi se „ženskim“ poslovima, a muško „pravo muško“. Bikovi vole stabilnost i predvidljivost. Ali oni vole i stvarati tradicionalne običaje sa svojim partnerom. Oni rado obilježavaju godišnjice, obljetnice i praznike.

Vjernost im je jako bitna i neće tolerirati sumnju. Njima treba stabilan i odan partner, a onda su spremni na doživotno partnerstvo.

S bikovima nema čistih prekida jer je njima teško raskinuti odnose i uvijek ostaju na neki način vezani uz tu osobu. VIŠE

Bik – kako zavesti bika

Horoskop BLIZANCI  (22.05. – 21.06.)   

Za blizance su ljubav i prijateljstvo usko vezani. Sa svojim partnerom će biti najbolji prijatelj. Baš zbog toga s njima je veza jako zanimljiva, jer uključuje partnera u sva područja svoga života. Sa svojim partnerima mogu razgovarati o raznoraznim temama i bitno im je da imaju slične poglede na vjeru, politiku, obitelj i slično.

Ipak, ne spadaju u najvjernije znakove. Mrze dosadu, pa će često potražiti zabavu sa strane. Čak i kada su potpuno vjerni svome partneru neće prestati s koketnim i zavodljivim ponašanjem. Ipak, treba im obožavanje od strane partnera. Žele da im je partner u potpunosti predan.

Blizanci ne vole dosadu pa ih je potrebno stalno stimulirati i iznova zavoditi. Budite spremni na promjenu, kreativni i maštoviti želite li očuvati vezu s blizancima. VIŠE

Blizanci – kako zavesti blizanca

 

Horoskop RAK  (22.06. – 22.07.) 

Rakovi od svih znakova najviše mrze samoću i najviše žele biti u vezi. Nema ništa što rakove usrećuje toliko koliko veza. Ipak, zbog velikog utjecaja Mjeseca na njihov znak, koji mijenja svoj položaj najbrže od svih astro tijela, oni su vrlo nepredvidljivi i ćudljivi. Oni mogu biti u jednom trenutku oduševljeni partnerom, a već u sljedećem razmišljati o prekidu.

Kada su u vezi potrebna im je potpuna predanost. Njima treba više od obične potpore, zahtijevaju mnogo fizičkog kontakta, izljeva emocija i potvrde privrženosti. Najveći problem im je kada se zaljube u nekoga tko im ne daje toliko koliko oni ulažu u vezu. Oni žele toliko bliskosti i povezanosti da mogu potpuno iscrpiti drugu stranu i učiniti vezu opterećujućom.

Ipak, zbog svoje ljušture ponekad znaju biti okrutni i hladni prema partneru iako je unutra prava bujica emocija.

Potrebno im je puno romantike i lijepih trenutaka da bi imali sretnu vezu. VIŠE

Rak – kako zavesti raka

Horoskop LAV  (23.07. – 22.08.)        

Ako ste lav treba vam pozavidjeti jer su lavovi jedan od najsretnijih znakova u ljubavi. Oni su vrlo rijetko samci. Odlučni su, dinamični, motivirani, topli, srdačni i imaju sve druge kvalitete koje ih čine jako privlačnim i poželjnim partnerom.

U vezi vole imati glavnu riječ , pa ne pokušavajte nagovoriti lava da se mijenja, jer umjesto promjene dobit ćete prekid. Budite lavovima podrška i nemojte pokazivati sumnju u njihove namjere ili snove.

U svojoj glavi lavovi misle da mogu sve, pa se neće zadržavati uz nekog tko im ne odgovara potpuno nego će tražiti novog partnera. Oni žele najbolje od svega, pa će to očekivati i od partnera. Prosječnost ih ne zanima. Ipak često su ambiciozniji nego disciplinirani, pa mogu partnera okrivljivati za svoj neuspjeh jer u njihovoj glavi to ne izgleda tako.

Lavovi vole pokazivati svoju zaljubljenost na uočljive i dramatične načine. Ako ste u vezi s lavom imat ćete osjećaj da živite u televizijskoj sapunici. Emotivno zdravi lavovi će biti brižni, odlični roditelji i vjerni cijeli život, ali oni koji nisu tako emotivno stabilni bit će zahtjevni, prigovarati i tražiti uokolo potvrdu svoje vrijednosti. VIŠE

Lav – kako zavesti lava

Horoskop DJEVICA  (23.08. – 22.09.)

Od svih znakova djevice su najčešće soleri, jer im treba više prostora nego drugim znakovima. One, ne samo da su detaljisti, nego su i perfekcionisti. U ljubavi ih ta osobina često sputava, posebno kada se više usredotoče na loše osobine nego na kvalitete partnera.

Kada se zaljube djevice su pažljive, slatke, ljubazne, te se uvijek trude u vezi dati najbolje od sebe. U vezi su jako voljne raditi na sebi kako bi ugodile partneru. Od njih će partner dobiti bezuvjetnu potporu.

Ponekad mogu biti naporne, posebno osobama koje vole više spontanosti i zabave, jer vole organiziranost i dobru pripremu. Imaju potrebu uvijek napraviti pravu stvar, pa nisu sklone eksperimentima ili avanturizmu. VIŠE

Djevica – kako zavesti horoskopski znak djevicu

Horoskop VAGA  (23.09. – 22.10)    

Vagama je dobar ljubavni život najvažnija stvar u životu. Vage su uvijek zaljubljene, bile u vezi ili ne. To znači da kada su vage u vezi da su istinski zaljubljene. Vaš jedini problem je da se prelako zaljubljujete, pa iako čeznete za dugoročnim vezama često se i kada ste u vezi okrećete drugim osobama.

Ljubavi na prvi pogled skloni su svi ljudi pomalo, ali vage su posebno sklone. Često mogu razmišljati o braku i misliti kako je neka osoba savršena za njih bez da je uopće dobro poznaju. Zbog svega navedenog vage obično imaju mnogo partnera prije nego što pronađu ljubav svog života.

Dobro bi bilo ponekad „izaći iz svoje kože“ i neovisno razmišljati o vašem odnosu kako se ne biste zavaravali.

Vage će ostati jako dugo u vezi ako je atmosfera oko njih opuštena i bez stresa. VIŠE

Vaga – kako zavesti vagu

Horoskop ŠKORPION  (23.10. – 21.11.)     

Škorpionima je teško pristupiti jer su vrlo nepovjerljivi, pa oni dosta teško ulaze u veze. A kada uđu u vezu treba im stalno dokazivati ljubav, što je sasvim u redu, dok se ne zalijepe za partnera kao ljepilom i pođu drugoj strani ići na živce ili je strašiti. Međutim, ako se samo malo nauče suzdržati tada su odlični partneri.

Škorpioni su vrlo strastveni znak i neće propustiti ni jednu priliku da izraze svoju zaljubljenost.

S druge strane strašno ih muči ljubomora pa im to može stvarati probleme u vezi. Posesivna priroda čini ih vrlo zahtjevnim partnerima, stoga bi bilo najbolje konstantno propitkivati svoje ponašanje i maksimalno se suzdržavati od ljubomornih ispada.

Škorpioni vole razgovarati o problemima i duboko ući u samu srž, pa ako veza i upadne u probleme škorpioni su dovoljno sposobni izvući se iz njih i očuvati dobre odnose. VIŠE

Škorpion – kako zavesti škorpiona

HoroskopSTRIJELAC  (22.11. – 21.12)   

Strijelci se ne boje samoće, te će vjerojatno ostati slobodni sve dok ne pronađu zaista osobu za koju smatraju da je prava za njih. Oni vole slobodu i iznimno cijene neovisnost, te će i kod partnera cijeniti te kvalitete.

Kada su u vezi strijelci će pokazati svoju optimističnu i entuzijastičnu stranu. Vrlo su maštoviti, te veza s njima nikad neće biti dosadna.

Strijelci nemaju usputne avanture, ali su sposobni voditi dvije paralelne veze. Oni na to gledaju kao na osiguravanje svoje neovisnosti. Međutim, budući da to nije emotivno zdrava opcija, radije pokušajte s partnerom dogovoriti više slobode i prakticirati je kroz druženja s prijateljima.

Strijelci uglavnom misle kako im emotivno nitko ne treba i kako su dovoljni sami sebi, pa nemojte od strijelca očekivati da će trčati za nekom osobom. VIŠE

Strijelac – Kako zavesti strijelca

HoroskopJARAC  (22.12. – 20.01.)   

Jarci su poprilično izbirljivi i neće svoje vrijeme tratiti na bilo koga. Čak i kada se ljubav započne razvijati oni se često povlače zbog svog prevelikog opreza. Zbog toga će oni imati mnogo „zamalo veza“, a vrlo malo pravih. Jarci stalno sebi postavljaju toliko pitanja i razrađuju mogućnosti u glavi, da će baš zbog toga često propustiti pravu priliku.

U vezi su jarci često hladni i neskloni izražavanju emocija što se može protumačiti i kao bezobzirnost. Oni su toliko opterećeni praktičnim pitanjima da se teško mogu opustiti, a to može pokvariti mnoge situacije.

Iako su sami voljni dati vrlo malo, jarce je potrebno stalno impresionirati pa će partneri tumačiti to kao preveliku zahtjevnost, a mogli bi i pomisliti da im je nemoguće ugoditi. VIŠE

Jarac – Kako zavesti jarca

HoroskopVODENJAK  (21.01. – 19.02.)         

Vodenjaci su najdruželjubiviji znak zodijaka, ali budući da oni vole svoju slobodu i vrlo su ćudljivog raspoloženja često ćemo ih vidjeti kao solere. Za njih su veze poput zatvora, pa je prava sreća dobiti vodenjaka koji će pristati na brak.

Vodenjaci nisu pretjerano emotivni, pa se na mnoge partnerove potrebe mogu oglušiti, te će osoba koja je s njima u vezi često biti frustrirana. Također, vodenjaci mogu jedan dan govoriti o velikoj ljubavi, a sutradan se okrenuti i otići.

Partner od vodenjaka mora biti pun razumijevanja i uvijek reagirati hladnokrvno. Najvažnije je pronaći zajedničke interese i težiti ostvarenju nekih zajedničkih ciljeva. Budući da su vodenjaci skloni teatralnim ispadima važno je suzdržati se od naglih reakcija.

Vodenjak, s dobre strane zna kako ugoditi partneru. Posebne prilike će biti još posebnije jer oni vole pokazivati ljubav na vidljive načine. VIŠE

Vodenjak – kako zavesti vodenjaka

Horoskop RIBE  (20.02. – 20.03.)  

Ribe će radije fantazirati i živjeti u zemlji čudesa nego prihvatiti realnost života. Ribe sve idealiziraju. Smatraju se najromantičnijim znakom u horoskopu. One nemaju realna očekivanja i ideju o tome kako stvarne veze funkcioniraju, ali su potpuno zaljubljene u ljubav.

Ribe su ekstremno odane, što ponekad predstavlja i problem jer ne znaju otići ni kada bi trebale.

Ribe su često nesretne u ljubavi, jer brzo shvate da njihova ljubav nije idealna, pa se povlače u sebe. Ipak, ako ribama date malo, dobit ćete puno zauzvrat, jer njih ništa ne čini sretnijima od ugađanja partneru.

Rješenje svih problema u vezi za ribe je da razmišljaju na najpraktičniji način. To će biti jako teško, ali svaki put kad osjećate snažan impuls, opustite se i nemojte reagirati. Mnogo problema će vrijeme samo riješiti od sebe, a da se vi ne frustrirate. VIŠE

Ribe – Kako zavesti ribu