Lav horoskopski znak – osobni horoskop

Lav – osobni horoskop

Za sve lavove ovo je godina uspjeha na raznoraznim područjima života s iznimno pozitivnim aspektima. Posebno ćete napredovati u ljubavi i poslu. Naravno neće ništa doći lako, jer sve ima svoju cijenu, ali sve što poželite možete i dobiti ako se potrudite.

Što najviše želite? Planirajte za to kraj rujna, jer će tada pozitivni utjecaji biti još jači.

Oni koji se samozapošljavanju ili koji zapošljavaju druge imat će uspješnu godinu. Također oni koji rade u odnosima s javnošću, promociji i marketingu imat će iznimno uspješnu godinu.

Važno je da i dalje njegujete samopouzdanje jer koliko sami sebe budete cijenili toliko će vas cijeniti i drugi. Probleme ćete rješavati s lakoćom, ali stavite naglasak na profesionalnost. Nonšalantnost prepustite drugima. Težit ćete stabilnosti, pa vam to neće biti teško, jer ćete biti spremni dati sve od sebe i pokazati se u najboljem izdanju.

Malo više se fizički aktivirajte i bavite sportom, jer imate priliku za novi stil, promjenu izgleda ili odustajanje od nekih loših navika.

Ako ste u paru iskoristite pozitivan astralni utjecaj. Lavovi su vrlo strastveni, vole dominirati, čak i u ljubavnim odnosima, ali na sreću u ovoj godini sve će i biti po njihovom, a partneri se neće puno tome protiviti. Ipak, pružite priliku i partneru da kaže svoje želje. Za lavove je 2015. godina, godina vjenčanja, rađanja djece, zaruka i sličnih događaja koji će vas još čvršće vezati.

Oni koji su slobodni ne smiju dopustiti da ih preplavi osjećaj usamljenosti. Važno je da izlazite iz kuće, družite se s prijateljima, odete u nove krajeve… Dobre su šanse za nova poznanstva, a time i da ćete upoznati ljubav svog života.

Ljubav će ispuniti srca lavova u ovoj godini, a džepove novac. Da biste maksimalizirali rezultate važno je da imate jasne ideje što činiti.

Najveća nagrada koju će lavovi primiti  je ipak optimizam. Čak i u najtežim situacijama lavovi će zadržati pozitivan pogled. Okružit će se pozitivnim ljudima, koji će biti dobro raspoloženi i dinamični, koji će vas poticati da idete iznad svojih mogućnosti i maksimalno iskoristite potencijale.

Putovanja će biti praćena sretnom zvijezdom. Ljetni odmor će vam napuniti baterije, posebno ako ga provedete s obitelji, te vam dati energije za novu sezonu. Stoga ljetni odmor pažljivo planirajte.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)