Horoskopski znak – Bik

Bikovi su predane osobe i posvećene stvarima kojima se bave. Na poslu vjerojatno nemaju problema jer iz zarada jako motivira. Njihov osjećaj za ostvarivanje ciljeva je jaka garancija da će sve napraviti kako treba. Vole raditi u mirnom okruženje, bez ekscesivnih mentalnih ili  fizičkih napora.

Bikove je lako uvrijediti, pa ako se osjećate povrijeđeno, razmislite niste li možda pogrešno interpretirali nečije riječi. Bikovi teško praštaju, te je gotovo nemoguće postići da nešto zaborave, čak i ako kažu da su prešli preko toga.

Bikovi vole ugodu i uživanje, što ih ponekad čini lijenima i sklonima u pretjerivanju u hrani ili pićima. Ipak, imaju istančan ukus i pravi su gurmani. Odlični su kuhari i slastičari.

Bikove se povezuje s planetom Venerom, koju karakterizira ljepota. Zbog toga ih privlači umjetnost, priroda, sve što je lijepo i što stvara ugodu. Često će sve napraviti da bi sebi ugodili i uljepšali okruženje Na pri pogled se zbog toga doimaju sebični ili hladni, ali sposobni su u najvećoj mjeri uživati u životu.

O ostalim horoskopskim znakovima pročitajte ispod

Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - bik  Dnevni horoskop - blizanciDnevni horoskop - rak
Dnevni horoskop - lav  Dnevni horoskop - djevica  Dnevni horoskop - Vaga  Dnevni horoskop - škorpion

Dnevni horoskop - strijelac  Horoskop   Dnevni horoskop - vodenjak  Dnevni horoskop - ribe

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)