Jarac horoskopski znak – osobni horoskop

Jarac –  osobni horoskop

Očekujte izvanredne priljeve novaca. On će dolaziti iz različitih izvora, a ne samo od plaće. Jupiter daje potporu vašem financijskom sektoru te vam isti planet pomaže vam širiti horizonte. Jesen je idealno vrijeme za nove tečajeve, nastavak školovanja i općenito razvijanje novih vještina.

Općenito ulazite u fazu života u kojoj ćete se morati suočiti sa strahovima. Važno je da vas anksioznost i nesigurnost ne sputavaju u tome da kreirate život kakav iskreno želite. Sada je vrijeme da uzdignute glave  krenete u ostvarenje svojih snova. Naravno da će se ciljevi s vremenom mijenjati, pa je jako bitno da naučite reći „dosta“ i oprostiti se sa željama i ciljevima koji vam više ne idu u korist.

Ako već imate posao nemojte davati otkaz, čak i ako vam se čini da vas na poslu ne cijene dovoljno ili da vaš rad nije adekvatno nagrađen. Važno je da općenito što god da radite i kakve god odluke donosite budete svjesni skrivenih troškova koji mogu značajno utjecati na vašu financijsku situaciju.

Mnogo se toga mijenja u dinamici vaše veze već neko vrijeme, a te promjene će kulminirati u ovoj godini. Prolazite kroz osobnu metamorfozu, a to će se ogledati i u vašem odnosu s partnerom. Nemojte trošiti novac i štedite sa strane, važno je da sebi izgradite solidnu fondaciju ukoliko vaš partner shvati da je vaš brak gotov.

Za one koji su u neobaveznim vezama dolaze prilike za produbljivanje odnosa i čvršće vezanje.

Ako ste slobodni vaš će libido procvjetati, a nove prilike se pojavljivati. Kroz cijelu godinu očekuje vas sklapanje čvrstih prijateljstava, koja bi čak mogla u budućnosti prerasti i u ljubav. Nemojte bježati od takvih odnosa, te iz gradnje bliskosti na prijateljskoj osnovi jer tako može započeti jedna važna ljubavna priča.

Nije godina u kojoj se trebate oslanjati na sreću, pa umjesto da je lovite, oslonite se na sebe i sami kreirajte život kakav smatrate ugodnim.

Ako ste planirali putovanje vodite računa da smanjite sve nepotrebne troškove.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)