Jarac – godišnji horoskop

Jarac – godišnji horoskop za 2015.

U 2015. očekujte već od samog početka izvanredne priljeve novaca. On će dolaziti iz različitih izvora, a ne samo od plaće. Jupiter daje potporu vašem financijskom sektoru sve do kolovoza 2015, a nakon toga isti planet pomaže vam širiti horizonte. Jesen je idealno vrijeme za nove tečajeve, nastavak školovanja i općenito razvijanje novih vještina.

Općenito u ovoj godini ulazite u fazu života u kojoj ćete se morati suočiti sa strahovima. Važno je da vas anksioznost i nesigurnost ne sputavaju u tome da kreirate život kakav iskreno želite. Sada je vrijeme da uzdignute glave  krenete u ostvarenje svojih snova. Naravno da će se ciljevi s vremenom mijenjati, pa je jako bitno da naučite reći „dosta“ i oprostiti se sa željama i ciljevima koji vam više ne idu u korist.

Ako već imate posao nemojte davati otkaz, čak i ako vam se čini da vas na poslu ne cijene dovoljno ili da vaš rad nije adekvatno nagrađen. Važno je da općenito što god da radite i kakve god odluke donosite budete svjesni skrivenih troškova koji mogu značajno utjecati na vašu financijsku situaciju.

Ako ste u braku ili vezi 2015. godina mogla bi biti presudna za vas. Mnogo se toga mijenja u dinamici vaše veze već neko vrijeme, a te promjene će kulminirati u ovoj godini. Prolazite kroz osobnu metamorfozu, a to će se ogledati i u vašem odnosu s partnerom. Nemojte trošiti novac i štedite sa strane, važno je da sebi izgradite solidnu fondaciju ukoliko vaš partner shvati da je vaš brak gotov.

Za one koji su u neobaveznim vezama jesen 2015. donosi prilike za produbljivanje odnosa i čvršće vezanje.

Ako ste slobodni razdoblje između 17. travnja i 11. svibnja je ključno razdoblje jer će vaš libido procvjetati, a nove prilike se pojavljivati. Kroz cijelu godinu očekuje vas sklapanje čvrstih prijateljstava, koja bi čak mogla u budućnosti prerasti i u ljubav. Nemojte bježati od takvih odnosa, te iz gradnje bliskosti na prijateljskoj osnovi jer tako može započeti jedna važna ljubavna priča.

Nije godina u kojoj se trebate oslanjati na sreću, pa umjesto da je lovite, oslonite se na sebe i sami kreirajte život kakav smatrate ugodnim.

Ako ste planirali putovanje vodite računa da smanjite sve nepotrebne troškove.

 

2 misli o “Jarac – godišnji horoskop

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *