Ovan

Ovnovi su vatreni znakovi što se značajno ogleda u njihovom životu. Dovoljno su samopouzdani da mogu nadići svaku prepreku i upustiti se u avanturu. Problem je što ponekad srljaju u nove situacije, budući da im je ponašanje često impulzivno. Ipak, ovnovi su jednostavne i otvorene osobe. Lako ćete shvatiti što im se sviđa, a što ne.

Njihova mana je povremena tvrdoglavost i nespremnost na bilo kakve kompromise, zbog čega lako upadaju u probleme. Nesposobnost da uvaže mišljenje drugih često im uzrokuje poteškoće, posebno u radnom okruženju. To ih čini teškim i šefovima i radnicima.

Ipak u poslovnom smislu vole izazove. Teško im je obavljati uobičajene poslove, pa ćemo ovnove često vidjeti na vrlo izazovnim radnim mjestima. Često sami pokreću svoj biznis. Tamo gdje za to nemaju uvjete trude se progurati svoje ideje i prijedloge, te nametnuti svoje agende.

Njihov planet Marss, baš kao i sama životinja ovan simbolizira samopouzdanje, spontano ponašanje, ali i tvrdoglavost i spremnost na borbu. Ovnovi nikad neće ostaviti probleme neriješene ili poslove nedovršene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 misao o “Ovan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *