Strijelac horoskopski znak – osobni horoskop

Strijelac – osobni horoskop

Imat ćete priliku učiti, raditi na novim vještinama, putovati i upoznavati nove ljude. Jupiter će vas poticati da istražujete sve što je drugačije od onog što ste bili i radili do sada. Čak su moguće i promjene religije u ovoj godini.

Saturn, planet discipline i ograničenja boravit će u vašem znaku po prvi put u posljednjih 29 godina, ali ovo je također planet karme, pa očekujte značajne promjene.

Prvi dio godine odličan je za stvaranje novih prijateljstava i ljubavnih kontakata. U ovoj godini započet će neki važni procesi koji će vam pomoći steći zrelost i realnija očekivanja u ljubavnim odnosima. To će biti faza u kojoj ćete se  biti spremni vezati, vjerojatno oženiti ili donijeti neke jako važne odluke.

Iskoristite potporu zvijezda ako imate obitelj i već na početku godine pokušajte kreirati stabilnost, jer kako godina bude odmicala morat ćete raditi sve napornije i napornije kako biste uspjeli u poslovnom smislu.

Ako ste u vezi nemojte očekivati med i mlijeko, ali izazovi će vas jačati. Podržavajte partnera ako prolazi kroz stresno razdoblje umjesto da mu prigovarate i činite život još težim.

Ako ste slobodni već proljeće vam donosi priliku da pronađete svoju srodnu dušu. Posjećujte festivale, sportska događanja, sportske klubove pa čak i trgovačke centre, jer će se ljubav pojaviti tamo gdje je najmanje očekujete, ali samo ako ste spremni prihvatiti je.  Nemojte da entuzijazam koji vas motivira splasne, budite uporni čak i kada nešto na početku ne izgleda obećavajuće jer će se nova ljubav razvijati postupno.

Važno je da se fizički ne iscrpljujete previše. Pazite na svoje zdravlje, što jedete, ta ako je ikako moguće okrenite se zdravijem stilu života.

Proljeće donosi zanimljive prilike za one koji traže posao ili očekuju promaknuće. Pokazujte se na poslu i nemojte se skrivati. Nemojte dopustiti da drugi preuzimaju vaše zasluge, ali pokušajte na sebe preuzeti i veću odgovornost.

Najbolje razdoblje za putovanje je od rujna do studenog, a odgovarat će vam destinacije gdje se ugoda spaja sa znamenitošću poput Grčke ili Italije.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)