Djevica horoskopski znak – osobni horoskop

Djevica –  osobni horoskop

 

Djevice će se baviti više poslom nego drugim područjima života. U proljeće će kulminirati projekti koji su već započeti u ovoj.

Iako više ne možete računati na potporu Jupitera, Saturn u znaku škorpiona djevicama će donijeti stabilnost. Oni koji teže stabilnosti doći će na svoje. Nepotrebnoj potrošnji ćete reći zbogom, a i emotivni odnosi će se stabilizirati. Pred kraj godine, preciznije, već od jeseni sljedeće godine ćete osjećati fizički umor i bezvoljnost, što će vas spriječiti da s maksimalnom predanošću obavljate poslove, pa s važnim projektima krenite već na početku godine.

One djevice koje imaju tu sreću da dijele život s voljenom osobom mogu očekivati astralnu potporu i u sljedećoj Odnosi s drugima će sazrjeti. Usputni odnosi će se pretvoriti u ozbiljne veze. Ipak jesen donosi neke poteškoće koji bi mogli čak i ugroziti opstojnost veze, pa je najbolje sve važne odluke odgoditi za početak iduće. Posebno se na kraju nemojte odlučivati na raskide veze, jer pametnije ćete rasuđivati odgodite li takve odluke.

Ako ste solo sljedeća neće biti uzbudljiva kako biste željeli, ali vam donosi priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Kako biste povećali šanse za upoznavanje novog partnera nemojte se forsirati na noćne izlaske i klubove. Prave prilike vas čekaju unutar svakodnevne rutine, na sportskim terenima, za vrijeme kupovine ili slično. Zvijezde će pretvoriti jednostavne odnose u velike ljubavne priče.

Već na početku godine počnite štedjeti, jer u drugoj polovici godine će biti odličnih prilika za kupovinu.

Na poslovnom planu ljeto donosi mnogo stresa, a to bi moglo voditi i do drastičnih odluka. Čuvajte živce i nemojte naglo reagirati. Jako je bitno da sačuvate ravnotežu i sve odluke donosite smireno i bistre glave uzimajući u obzir sve faktore.

Ljetna putovanja dat će vam potrebnu energiju za jesen, pa iskoristite svoj talent i pronađite odlične prilike za putovanja i odmor, uz koje nećete puno potrošiti, a dat će vam potrebni odmak od svakodnevnih briga.