Ovan – godišnji horoskop

Ovan – godišnji horoskop za 2015.

2015. godina bit će vrlo dobra za sve ovnove, posebno prvi mjeseci. Početak ove godine odlično je razdoblje u kojem biste se trebali usredotočiti na svoje ambicije i usmjeriti energiju na ono što želite i u profesionalnom i u privatnom području života.

Okružite se onim što vam donosi užitak. Budite optimistični na poslu, radite naporno i potrudite se prvo konsolidirati umjesto da težite novim iskustvima. Jako je bitno učvrstiti svoju poziciju, a tako ćete lakše i ići naprijed. Do konca lipnja imat ćete priliku sve dovesti na pravo mjesto.

Iako je ljeto obično razdoblje godišnjih odmora, vi ćete iskoristiti prilike i možda pronaći načina za dodatnu zaradu.

Suzdržavajte se maksimalno od naglih reakcija. Impulzivnost vam neće donijeti ništa dobroga. Agresija i napredak dvije su suprotstavljene stvari, pa ukoliko se na naučite suzdržati, nećete uspjeti iskoristiti naklonost zvijezda. Umjesto da reagirate odmah na licu mjesta tražite načina da se odmaknete, racionalizirate situaciju i prije reakcije uspostavite ravnotežu.

Ljubavne priče neće biti tako sigurne, pa se potrudite aktivno održavati odnose koji su vam bitni. U ovoj godini od vas će se očekivati više ljubavnog angažmana nego do sada.

Ako ste u vezi, vjerojatno ćete se odlučiti za produbljenje odnosa i čvršće vezanje, ali to neće doći samo od sebe. Vaš odnos je spreman za sazrijevanje i odrastanje, ali nemojte očekivati apsolutnu harmoniju jer ona ne postoji. Prihvatite neočekivane događaje i iznenađenja. Prave stvari dolaze u pravo vrijeme, ali na vama je da se potrudite i prihvatite ih.

Ako ste slobodni, malo se potrudite i nećete biti slobodni još dugo. Već proljeće donosi slatke ljubavne mirise, i mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu. Velika ljubav dolazi u vašem smjeru.

Ovo je dobra ljubavna godina, ali ne treba zanemarivati ni druge aspekte života, poput prijateljstva. Moguća je nezainteresiranost za društvene aktivnosti i gotovo apatija prema druženjima i izlascima, ali je dobro da se natjerate tu i tamo na druženja i nećete požaliti.

U poslovnom smislu veliku ulogu će odigrati neke važne osobe. Druženje s pravim ljudima povećava vaše šanse za uspjeh.

Financijski će 2015. godina biti pozitivna, ali svejedno pripazite da ne trošite previše i ne živite iznad svojih mogućnosti. Bilo bi dobro ako biste mogli započeti sa štednjom i stvaranjem nekog fonda za budućnost.

 

2 misli o “Ovan – godišnji horoskop

  1. Hoće li ti ovnovi ikad doći na zelenu granu? Stalno se muče, pokušavaju i nikako da dođu na mjesto koje žele. Jesu li oni rođene žrtve, borci i vođe’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *