Vodenjak horoskopski znak – osobni horoskop

Vodenjak – osobni horoskop

Ljubavni odnosi i veze nastavljaju biti u centru pozornosti. Odlično ćete se osjećati. Ali ako je vaš odnos s partnerom uzburkan, Jupiter će staviti povećalo na loše situacije između vas. Funkcija Jupitera je da množi ono što dotakne, pa ako vam je ljubavni život dobar, postat će ekstra dobar, a ako je loš, sve više ćete uočavati te loše strane.

Dobra vijest je da ćete u komunikaciji biti odlični, a i sami znate da razgovor pomaže u svim situacijama.

Ići će vam komunikacija i izgradnja prijateljstava. Širit ćete krug poznanika, prijatelja i stvarati veze.

Drugi dio godine dobit ćete potporu u financijskom smislu, pa možete očekivati još neke izvore zarade osim plaće. Ipak, nemojte unaprijed trošiti, jer ne znate kakvi vas nepredviđeni troškovi očekuju.

Ako ste u vezi pažljivo mjerite koliko dajete, a koliko očekujete. Ništa vam neće pasti s neba, pa ako se ne potrudite nemojte ni očekivati odličan odnos. Iako će se pojaviti prilike za prevaru i izlete sa strane, budite pažljivi i dobro odmjerite rizike, jer prave veze ne trpe izdaju, pa je bolje da takve prilike ostanu neiskorištene.

Oni koji su slobodni će imati mnoštvo prilika za upoznavanje novih osoba. Oni koji traže pravu ljubav prepoznat će je u ljetnim mjesecima.

Drugi dio godine bit će u poslovnom smislu usmjeren prema važnim projektima, pa će tek tada do izražaja doći vaša vrijednost. Sreća vam je naklonjena, ali nemojte je previše iskušavati. Prizivajte je tamo gdje nemate mnogo izgubiti kao u nagradnim igrama ili igranju lota.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)