Vaga horoskopski znak – osobni horoskop

Vaga – osobni horoskop

Osobe rođene u ovom znaku već na početku godine će vidjeti kako im posao oduzima previše vremena, te kako će morati postaviti prioritete i bolje se organizirati žele li ostvariti ono što im treba. Nemojte se bojati izazova, ako shvatite da nešto ne funkcionira, nemojte na tome uporno inzistirati. Pokušajte izbjegavati užurbanost i stres, te više pozornosti obratite na obitelj i prijatelje. Ne možete rješavati tuđe probleme, ali možete biti tu za druge kada vas trebaju.

Na proljeće potpora ljubavnog planeta Venere izrazito je naglašena. Pod njenim utjecajem bit ćete okruženi zanimljivim osobama. Nova poznanstva se mogu razviti s lakoćom u ljubav ili velika prijateljstva.

I drugi dio godine je vrlo obećavajući. Primijetit ćete napredak, te uvidjeti kako se vaše ideje razvijaju i kako ih drugi cijene. Pripazite jedino u jesen na tuđu ljubomoru. Netko zavidan će vam pokušati uzrokovati probleme, ali nemojte bježati od te situacije jer možete izaći kao pobjednik. To iskustvo će vas ojačati i determinirati kao osobu.

Morat ćete donijeti neke važne odluke, ali vas to neće uzrujavati jer ćete znati da idete u pravom smjeru.

Zahvaljujući povoljnim astrološkim utjecajima vaš ljubavni odnos će nastaviti mirnim tijekom, čak i ako partner ili vi budete pod stresom zbog drugih područja života Nemojte se ulijeniti i prestati truditi oko vaše veze. Mazite se i pazite, te tako potičite međusobnu bliskost. Važno je da vaša veza stalno jača.

Već na početku godine ćete osjetiti euforiju  i uzbuđenje. Moguće je da ćete proći i kroz nekoliko kraćih i usputnih veza, prije nego pronađete ljubav. Velike su šanse da će nešto što je započelo kao prijateljstvo lagano se pretvoriti u strastvenu ljubav.

Zahvaljujući položaju Jupitera vage će osjetiti značajno poboljšanje u financijama, što će im dozvoliti i neke neplanirane troškove. Ako tražite posao ili ga želite promijeniti, nemojte odgađati slanje životopisa.

Ovo je razdoblje ravnoteže po pitanju sreće. Najviše toga će proći onako kako očekujete, a zaslužene nagrade će pristizati, dok će lijenost biti kažnjena negativnim ishodima.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)