Riba horoskopski znak – osobni horoskop

Riba – osobni horoskop

Odlična godina za unutarnji rast zahvaljujući kojem ćete postati svjesniji svojih potreba, a to vam donosi ispunjeniji život, te veće zadovoljavanje potreba i u konačnici veće zadovoljstvo. Stoga će vaša sreća  najviše ovisiti o vama. Ako se budete znali organizirati i prepoznati ono što vam treba velike su šanse da ćete to moći i dobiti. Za vas ovu godinu vrijedi poslovica „Gdje ima volje ima i načina“.

Važno je ne dopustiti da vas sumnja u vlastite sposobnosti ne odvrati od onoga što želite i da ne posustanete.

Od vas će se zahtijevati kontinuiran rad, a ponekad će se to pretvoriti i u žrtvovanje, ali na kraju godine sve to će biti nagrađeno. Ekonomski krizu nećete posebno osjećati, ali nemojte biti rastrošni, s druge strane nemojte je uzimati ni u obzira tamo gdje nije bitna, na primjer kod odluke o povećanju obitelji.

Ako ste u vezi, a oboje imate jasniju sliku onoga što želite i motivaciju da ostanete u vezi, očekujte skorašnje zaruke, odluku o ulasku u zajednički život, novog člana obitelji ili nešto slično što će vas vezati još više. Jesen je posebno romantično razdoblje za vas.

Ako ste slobodni nećete biti voljni upuštati se u veze za koje vidite da ne vode nikuda. U potrazi ste za pravom ljubavi, ali da biste je pronašli morate pristati na to da ćete neko vrijeme provesti sami. Nemojte lako ulaziti u veze, nego radije vrijeme provodite s prijateljima s kojima ćete se zabavljati i nećete razmišljati o ljubavi.

Rujan vam donosi neka ugodna iznenađenja. Prijavite se na sudjelovanje u televizijskim emisijama, kvizovima, igrajte loto ili nešto slično.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)