Djevica

Djevice su analitični i intelektualni tip, a baš je to ono što vam predstavlja često problem. Previše razmišljate i često razrađujete do najsitnijih detalja, te se teško možete opustiti i biti spontani.  Ipak, to je i vaša velika prednost. Imate odlično oko za detalje i vrlo ste precizni.

Budući da volite red, idu vam na živce osobe koje su kaotične i koje se ne mogu organizirati. Od drugih očekujete da se drže rasporeda, a budući da to svi ne mogu, zna biti poprilično frustrirajuće.

Pokušajte se češće opuštati. Vama je odmor gubitak vremena, ali ako ne naučite dobro se odmoriti i napuniti baterije mogli biste brzo izgorjeti i postati jako frustrirani. Skloni ste napetosti pa drugi neće uživati u vašem društvu ukoliko se ne opustite.

Drugi vas mogu smatrati perfekcionistima, sarkastičnima ili ćudljivima, pa se pokušajte ponekad suzdržati i ne kvariti drugima oduševljenje, čak i ako vidite negativne strane nečega. Budite malo skromniji čak i kad znate da ste u pravu. Vi možete detaljno sagledati sve strane, ali drugi to uvijek ne mogu, pa nemojte to od njih ni očekivati, a posebno ne im ukazivati na njihove propuste.

2 misli o “Djevica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *