Rak horoskopski znak – osobni horoskop

Rak – osobni horoskop

Početak godine bit će vrlo povoljan za sve rakove, posebno onima koji su rođeni u prvih petnaest dana vladavine ovog znaka, ali svim rakovima se smiješi povoljno razdoblje. Vaš utjecaj će biti velik, a pristup realan. Neće vam nedostajati dobrih ideja, a lako ćete ih organizirati u programe, pa čak i instinktivno ćete znati kada treba djelovati. U jesen ćete biti skloni promatranju nekih stvari i osoba kroz ružičaste naočale, pa ako ste u stabilnoj vezi, imate posao ili slično, nemojte dopustiti da vas privuče lažni sjaj noviteta, jer neće sve biti onako kako se čini na prvi pogled.

Nemojte posezati za novčanikom zbog emotivnih i ljubavnih pitanja jer tako nećete postići ništa. Budite darežljivi prema drugima i pomažite, ali nemojte loš osjećaj i raspoloženje liječiti novcem, nego ga radije usmjerite u nešto korisno. Imate dovoljno pozitivne energije i mogli biste se sa svakom situacijom nositi mirno, pa važite svoje reakcije, jer to je jako bitno da bi vam ova godina bila sretna.

Ako ste u vezi imat ćete napetih trenutaka s partnerom, čak su mogući i raskidi, ali budete li vašem odnosu pristupali s entuzijazmom i bili predani, vaš odnos će napredovati. Prema partneru stalno gajite suosjećanje, jer je međusobna potpora ono što čini razliku i čini svaki odnos čvršćim i zrelijim.

Slobodni trebaju obratiti pažnju u prvom dijelu godine u kojem će doživjeti neke značajne susrete. Pripazite da ne idealizirate simpatije, posebno one s kojima niste u vezi, jer bi vas idealiziranje jedne osobe moglo koštati neke druge potencijalno obećavajuće. Jesen također donosi svjež zrak, kada ćete imati priliku raščistiti odnose koji vam ne idu u korist i ostvariti svjež početak.

Postoji šansa za neočekivani novčani dobitak, pa sudjelujte u nagradnim igrama koje su jednostavne i koje ne podrazumijevaju nikakav rizik.

Mnoge rakove očekuje napredak na poslu. Vaši nadređeni će vas primijetiti. Važno je da se čuvate ljubomore i zavisti te izbjegavate procjenjivanje drugih.

Iako s financijskog stajališta ne trebate očekivati iznenadne gubitke, bilo bi dobro malo više pripaziti na što trošite, te ako je moguće krenuti se nekom štednjom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)